Copyright © 2016 Alle rechten voorbehouden.
Design by: lekkerVETmedia.nl.
Home.
Over mij.
Referenties.
Foto's.
Praktische info           .
Contact

Gastouderopvang A je to!

Breitnerhof 93

1628 XM Hoorn

Tel: 06-14372195
Mail: info@gastouderopvangajeto.nl

 

 

Openingstijden

Mijn openingstijden zijn elke maandag t/m donderdag van 07.30 tot 18.00 uur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, stuur mij dan een bericht of bel het bovenstaande telefoonnummer.
 

Nadat ik klaar was met de HAVO, ben ik begonnen met de opleiding SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening). Deze opleiding gaf mij helaas niet genoeg voldoening, dus ben ik aan het werk gegaan. Ik heb o.a. tien jaar lang bij de ING gewerkt in diverse functies (van receptioniste tot service level manager). Plannen en organiseren, klantvriendelijkheid en dienstverlening stonden hierbij centraal. De arbeidsvoorwaarden waren uitstekend te noemen, ik had fijne collega's, maar echt inhoudelijke passie voor het werk heb ik nooit gehad. Toen ik wegens een reorganisatie boventallig verklaard werd, wist ik al snel dat er meer uit het leven te halen dan alleen veel geld verdienen. Ik wilde mijn hart volgen! De eerste stap was onderzoeken of lerares basisonderwijs een optie was. Helaas bleek hier weinig tot geen werk in te zijn.Toen heb ik de opleiding 'weddingplanner' gevolgd, omdat ik graag zaken regel, plan en organiseer. Ook deze functie, hoe leuk ook, bleek niet rendabel genoeg te zijn. Naast doen wat ik écht leuk vond, moest er helaas wel een bepaald bedrag binnenkomen per maand. Uiteindelijk ben ik op het gastouderschap uitgekomen. Ik had al een paar jaar oppaservaring naast mijn werk en gecombineerd met de ervaring die ik had als moeder, leek dit een perfecte stap. Ook kon ik dan thuis werken en mijn dochter dus zelf naar school brengen en weer halen. Zo gedacht, zo gedaan! Ik heb de diploma's 'Zorg en Welzijn' (MBO 2) en 'EHBO voor Kinderen' gehaald en vang nu met veel plezier diverse kinderen op. Ik ben zeer blij dat ik deze keuze heb gemaakt en dat straal ik ook uit naar de kinderen!

 

Ik ben een open boek, dus mocht u nog meer over mij te weten willen komen, schroom dan niet ernaar te vragen!

 

Mijn naam is Natasja en ik ben 36 jaar oud. Ik woon samen met mijn dochter Lisa (7 jaar) en mijn man Remco in Hoorn Kersenboogerd. We hebben twee huisdieren: een konijn en een poes. (Beiden zijn gedurende de dag niet aanwezig in de opvangruimtes.) In mijn vrije tijd onderneem ik graag activiteiten met mijn dochter en man (als hij vrij is). We gaan dan lekker wandelen in het park, winkelen of leven ons uit in de speeltuin of Ballorig. Ook zijn we alle drie dol op Centerparcs en gaan hier zoveel mogelijk heen tijdens vakanties. Daarnaast spreek ik graag af met mijn zussen en/of vriendinnen om samen te winkelen, naar de sauna of bios te gaan of om lekker thuis bij te kletsen en een filmpje te kijken. Ik sta bekend als een sociaal, vriendelijk en vooral toegankelijk persoon. U kunt alles met mij bespreken en bij problemen zal ik altijd samen met u in oplossingen denken. Zoals Buurman & Buurman altijd zeggen: "Soms gaat er eens iets fout, dan heb je een probleem. Maar dat lossen wij dan simpel op!" Vandaar ook de naam A je to!, wat betekent "Voor elkaar!" oftewel "opgelost!".

Al vroeg in mijn leven wist ik dat ik 'iets' met kinderen later wou doen. Ik ben altijd dol op kinderen geweest. En sinds ik moeder ben, is dat alleen maar versterkt. Toch heeft het een tijdje geduurd voordat ik ook echt met kinderen aan de slag ben gegaan...