Over mij

Welkom op de website van gastouderopvang Ajeto

Mijn naam is Natasja en ik ben 42 jaar oud. Ik woon samen met mijn dochter Lisa (14 jaar), mijn man Remco en onze twee poezen in Hoorn Kersenboogerd. Ik sta bekend als een sociaal, vriendelijk, vrolijk en vooral toegankelijk persoon. U kunt alles met mij bespreken en bij problemen zal ik altijd samen met u in oplossingen denken. Zoals Buurman & Buurman altijd zeggen: "Soms gaat er eens iets fout, dan heb je een probleem. Maar dat lossen wij dan simpel op!" Vandaar ook de naam A je to!, wat betekent "Voor elkaar!" oftewel "opgelost!".

Al vroeg in mijn leven wist ik dat ik 'iets' met kinderen later wou doen. Ik ben altijd dol op kinderen geweest. En sinds ik moeder ben, is dat alleen maar versterkt. Toch heeft het een tijdje geduurd voordat ik ook echt met kinderen aan de slag ben gegaan...Nadat ik klaar was met de HAVO, ben ik begonnen met de opleiding SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening). Deze opleiding gaf mij helaas niet genoeg voldoening, dus ben ik aan het werk gegaan met als doel later alsnog een opleiding te gaan volgen. Voordat ik gastouder werd, heb ik tien jaar lang bij de ING gewerkt in diverse functies (van receptioniste tot service level manager). Opleidingen werden voor mij betaald en de overige arbeidsvoorwaarden waren ook uitstekend te noemen, maar echt inhoudelijke passie voor het werk heb ik nooit gehad.

Toen ik wegens een reorganisatie boventallig verklaard werd, wist ik al snel dat er meer uit het leven te halen dan alleen veel geld verdienen (blijkbaar had ik dit duwtje in de rug nodig). Ik wilde mijn hart volgen! Mijn oudste zus is gastouder in Heemskerk en vond haar werk ook echt iets voor mij gezien mijn affiniteit met kinderen. Zelf was ik inmiddels ook moeder geworden en ik had niet lang tijd nodig om te beslissen dat dit een perfecte stap leek voor mij. Ik heb de diploma's 'Zorg en Welzijn'  en 'EHBO voor Kinderen' gehaald en vang nu met veel plezier diverse kinderen op. Ik ben zeer blij dat ik deze keuze heb gemaakt en dat straal ik ook uit naar de kinderen!

Ik ben een open boek, dus mocht u nog meer over mij te weten willen komen, schroom dan niet ernaar te vragen! 

Deel deze pagina!