Welkom op de website van gastouderopvang Ajeto

Referenties

“Natasja is absolutely great with kids! She takes care of my 2 year old girl 3 days week and my 4 year old boy during two mornings a week. Both of my children are always supper excited to go to her. She always does nice activities with them and teaches them new skills. When the kids come home they always have nice stories to tell and you can see that they had a wonderful day. One of the things I like best is that she keeps us closely informed and sends us daily picture of their day. She is very easy to talk to and a very good listener. My family is very very happy with her”

“Wij hebben twee kinderen die door Natasja worden opgevangen. 'S morgens bij aankomst rennen de kinderen meteen naar binnen. Ze voelen zich zeer op hun gemak en gaan heel graag naar de opvang toe. Natasja is een vaardige en empatische gastouder waar wij onze kinderen met een gerust hart naar toe brengen.

Aurora & Thierry”

“Onze zoon gaat nu sinds 4 maanden naar Natasja toe. We vonden de stap best lastig om iemand anders op te zadelen met een baby die redelijk veel huilde. Maar vanaf het eerste moment ging het goed en zagen we een lachend mannetje op de foto's die Natasja ons toe stuurde.

We zijn erg blij met de lieve opvang bij Natasja!”

“Onze zoon gaat sinds een jaar naar de gastouderopvang A Je To! van Natasja. Het is een gezellige, warme huiselijke omgeving waar kindjes zich snel thuis voelen. Door de kleinschalige opzet is er voor ieder kindje meer dan voldoende aandacht. Gedurende de dag zijn er afwisselende binnen- en buitenactiviteiten, maar ook momenten van rust en zelf spelen. Wij vinden Natasja zeer flexibel in de opvangmogelijkheden en zijn heel erg blij met haar professionele en toch relaxte manier waarop ze met de kindjes omgaat. Je ziet dat ze in hun element zijn. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en vrolijke gastouder, ben je bij haar aan het juiste adres!

Stefan en Christa”

“Natasja is een hele bekwame en goed onderlegde gastouderbureau. Ze is zeer professioneel, heeft voor de kinderen duidelijke, redelijke en consequente regels en richtlijnen die de kinderen allemaal goed kijken te accepteren.

Ze is een hele positieve opvoeder waardoor de kinderen ook zonder veel moeilijkheden naar haar luisteren. Voor ons als ouder is Natasja ook heel benaderbaar en makkelijk in de omgang. Er zijn geen barrières in communicatie!

Wij zouden Natasja aan ieder ander van harte aanbevelen, ons kindje leert heel veel en ontwikkelt zich heel hard!

Carola & Stephan Vriend”

“Onze dochter zit altijd heerlijk te spelen als ik haar kom ophalen. Zodra ze me ziet, vertelt ze trots over wat ze die dag geknutseld heeft. Gedurende de dag krijgen we af en toe een foto of kort filmpje waarin we zien dat de kinderen erg veel lol hebben, zowel onderling als met Natasja. Kleuren, kleien, buiten spelen en liedjes zingen, het gaat allemaal moeiteloos in elkaar over.

Wij hebben er als ouders een erg prettig gevoel bij en het blije gezichtje van onze dochter bevestigt dat iedere dag!”

“Mijn kinderen kijken er elke week weer naar uit om naar Natasja toe te gaan. En thuis krijgen we leuke verhalen te horen over de dag! Ik laat mijn kinderen graag bij haar achter, want ik weet dat ze een leuke, leerzame, gezellige dag gaan hebben bij haar. Ze maakt mooie werkjes met de kinderen en brengt een goede structuur aan in de dag. Ze gaat als het even kan lekker met de kinderen naar buiten. En we krijgen regelmatig leuke foto's opgestuurd die ze gemaakt heeft van de kinderen. Het meest belangrijke is dat Natasja echt van kinderen houdt en dat straalt ze ook uit naar de kinderen. Ze voelen zich geliefd en bijzonder bij haar! Een fijn 2e thuis!”

“Ik ken Natasja als een lieve gastouder, die voor elk kind veel aandacht heeft, die met heel veel energie leuke dingen met de kinderen doet zoals lekker samen dansen en die de kinderen stimuleert en uitdaagt om nieuwe dingen te leren. Bij Natasja is het een veilig en warm 2e thuis waar de kinderen in een vertrouwde omgeving kunnen opgroeien. Waar ze leren om met andere kinderen om te gaan en soms op je beurt te wachten, maar ook om voor jezelf op te komen, om elkaar te helpen, en bovenal heel veel plezier met elkaar te hebben. Natasja deelt graag complimenten uit en zorgt voor een gezellige sfeer, maar kan ook op een rustige, vastberaden manier kinderen corrigeren waar nodig. Ik kan de opvang bij Natasja van harte bij u aanbevelen!”

“Goede pedagogische kwaliteiten. Duidelijk en rechtlijnig, maar ook een eindeloos geduld waar nodig. Onvermoeibaar in de activiteiten met de kinderen, terwijl de dagen tevens rustig en gestructureerd verlopen. Voldoende oog voor de individuele behoeften van elk kind. Ik kan niets dan positief zijn in mijn beoordeling.”

“Betrouwbaar en geliefd door mijn kinderen.

Creatief met werkjes en de seizoenen waar we inzitten.”

“Natasja Schoenmaker is een heel zorgzame en lieve vrouw die ervaring heeft met het opvoeden van haar eigen kindje. Ik breng mijn zoontje nu enkele maanden bij haar en hij heeft het erg naar zijn zin. Natasja weet wat ze doet en zorgt ervoor dat alle kindjes het goed en gezellig hebben. Aanrader!”

“Onze nu dreumes gaat sinds hij 7 maanden is 2 dagen per week naar Natasja. Niet omdat dat nodig was, maar omdat ons kindje toe leek aan andere kindjes om zich heen. Voorwaarde voor ons was dat ons kindje het echt leuk moest lijken te hebben.
Voor ons als ouders was het best spannend zo'n stap te nemen, maar we hadden direct een goed gevoel bij Natasja. Daarbij kwamen nog de heerlijke blije foto's aan het eind van een opvangdag, nieuwe vaardigheden die ons kindje van de oudere kindjes kopiëerde en de lieve, zachtaardige en rustige manier waarop Natasja zich ontfermd over ons kindje en wij voelen ons bijna schuldig als onze kleine eens een dagje over moet slaan.
Natasja's groepjes zijn op dagen dat wij onze dreumes bij haar brengen klein en voornamelijk gemeleerd qua leeftijd. Een aantal oudere kindjes vindt het leuk de baby's de fles te geven en te voeren; zij helpen met veel plezier mee in de verzorging. Onze dreumes vindt het weer heerlijk om naar de spelende ouderen te kijken, zich voort te laten duwen op d schommel in Natasja's tuin of aan tafel op een eigen stoeltje mee te spelen met de ouderen.
Onlangs vierde onze dreumes zijn verjaardag bij Natasja. Natasja had de huiskamer behangen met ballonnen en slingers en er lag zelfs een cadeautje klaar. Toen de jarige ziek werd heeft ze dit alles de week erop nogmaals uit de kast getrokken.
Natasja is verder flexibel: indien mogelijk staat ze ervoor open als er eens een dag geruild moet worden. Ook heeft ze eens dagen geruild zodat ze op een dag alleen de oudere kindjes opving, die zo zodoende mee kon nemen naar een dagje Ballorig.
Natasja is erg betrokken bij de kindjes, maar toont ook interesse in en betrokkenheid bij de ouders. Zo voelt alles heel huiselijk; bijna als een 2e mama voor mijn kindje. Dat is voor mij als mama een heerlijk gevoel, waardoor ik met een gerust hart mijn dreumes bij haar achter laat.”

Deel deze pagina!